torsdag 1. desember 2011

JULEKALENDER

Da er vi komt til 1 desember og klar for årets julekalender. Kvar dag fram til julafta vil Fresh komme med masse kjekke tilbud. Bli gjerne med på vår julekalender.

Vi har også facebook hvor dere kan følge med der, del gjerne linken med andre så dei får muligheten å sjå tilbudene i heile desember:)

1 desember- Dagens luke Mama Mio sin kroppspeeling.

Body Buff Kr 300

(Normalpris kr 350)




Forstå dette med eksfoliering!
Eksfoliering er et nøkkelsteg for forståelsen av hvordan du tar vare på sunn hud. Dette fordi eksfoliering øker cellefornyelsen. Når man er ung fornyer hudcellene seg mye raskere enn når du blir eldre. Eksfoliering øker cellefornyelsen, som igjen betyr at du vil se yngre ut. Det styrker i tillegg hudstyrken og elastisiteten.
Eksfoliering fjerner døde hudceller som legger seg i et sementlignende lag på huden din, slik at det demper hudoverflaten og hindrer næringen i å trenge dypt ned i huden. Når denne ”sement effekten” fjernes, sikrer du at ethvert produkt trenger lettere inn i huden. Eksfoliering sikrer at produkteffektiviteten blir maksimalisert.
Body Buff inneholder superfine partikler basert på mikroskopisk slipestoff, trygt i bruk for alle hudtyper.
Body Buff representerer et svært godt og mykt alternativ til aggressive salt- eller sukker skrubber.
Det smelter ikke når det kommer i kontakt med vann, så du behøver ikke å skyndte deg med å eksfoliere før saltmengden i hånden forsvinner…
Basis for kremen er mandelolje, kamomille og vitamin E, slik at huden blir supermyk, får næringen den trenger, og den er uten parabener og petrolatum. I tillegg Aloe Vera ekstrakt, en naturlig oksygenator som stimulerer cellefornyelse, og som gir mye næring og fuktighet.
Mandelolje – rik på Omega 3, 6 og 9.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar